Hägnan – nu kommer vi!

Två dagar kvar till julmarknad på Hägnan i Gammelstad och som vi är taggade! Verkar bli slutsålt på förköpsbiljetter, så förbered er på mycket (betoning) folk ni som ska dit. Men området är stort så det brukar gå bra. Öppettiderna bägge dagarna är 12-16 och till årets marknad plockar vi med oss flera olika typer av skinn samt massor av välsmakande charkprodukter, perfekt så här nära inpå jul.

Senaste veckan har vi ägnat stor del till gårdsbutiken. Eftersom vi inte har några fasta öppettider, får man istället höra av sig så vi gemensamt kan komma överens om ett besök. Och som folk gör´t! Skinn är förstås den mest populära produkten så här års, men även andra varor säljer bra. Fortsätt gärna höra av er, vi kör ända in i kaklet till självaste julafton. Nytt för i år är bland annat att vi säljer äkta Grenna polkagrisar. Hur juligt?!

Jul jul, strålande jul.
Frukosten hos småbaggarna är serverad.
Verkar inte bli någon brist med snö till jul. Härligt!
Söt-Stina med snö på nosen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *