Nu är det jul igen

Första advent till helgen och som vi har längtat! November är inte min favvomånad på året. Mörkt, kallt och ofta blåsigt, samt att man aldrig vet om det finns någon snö eller ej. Nu har det visserligen varit vitt på backen större delen av perioden, men nej jag föredrar december mycket hellre. Just nu pågår dessutom ett väldans oväder i dagarna två, så det verkar inte bli någon brist på snöråvara den här julen i alla fall. Gillar´t 🙂

I helgen var vi med på marknad i Brändön. En ny julmarknad för min del och mycket trevlig. Välbesökt må jag säga och skönt att stå inomhus, det är man som utställare inte ofta bortskämd med 😉 Nästa stopp för vår del blir Hägnans julmarknad i Gammelstad andra advent. Vi har alldeles nyligen fått hem första omgången skinn, som självklart får hänga med. Vi packar även med massor av godsaker i form av korv och chark, perfekt att handla inför julen. Ni hittar oss i byggnaden till vänster om Lanthandeln, där vi delar plats med min faster Eva som bland annat erbjuder fantastiskt mjuka och härliga hemstickade vantar och min kusin Lena som säljer superfina kransar. Det blir inte mer lokalproducerat än så!

Vi kommer också finnas med på denna månads REKO-utlämning på parkeringen till Sunderby Folkhögskola torsdag 14 december. Gå in på Facebooksidan REKO-ring Luleå-Boden, så hittar ni vår annons, tillsammans med flera andra lokala producenters försäljningsannonser. Är ni inte redan medlem i gruppen tycker jag verkligen ni ska bli det. REKO är toppen och man måste inte handla bara för att man finns med på sidan. Och har ni inte möjlighet att ta er varken till Hägnan eller Sunderbyn, går det bra att höra av sig för besök i vår gårdsbutik. Vi håller för fullt på att jula upp den, så tveka inte ifall ni är sugna på att titta förbi. Vi svarar bäst på sms eller mail 🙂

Efter några års uppehåll (bland annat på grund av pandemin), återuppstod nu julmarknaden i Brändön. Kul!
Nog är det allt mysigt med adventstid.
Vissa dagar tänker man lite extra på sina nära och kära. Saknar dig mamma, vet hur mycket du älskade denna tid på året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *