Slutspurt

Fyra dagar kvar till jul och vi går in i slutspurt. Julmarknader och årets sista REKO utlämning är avklarad, nu återstår en del förbeställda leveranser samt ifall man vill komma förbi till gårdsbutiken och handla. Skinn finns det gott om i lager och vi har också en del chark kvar, även om mycket av just den varan är slutsåld. Hör av er om ni vill titta förbi hos oss! Hägnan var som vanligt kolossalt välbesökt och vi sålde bra med produkter. Alltid svårt att veta hur mycket man ska packa med sig, men jag upplevde det som vi lyckades helt okej med planeringen. Varmrökt stek i bit säljer alltid bra och så även i år. Kul att så många både vågar och gillar att prova vårt lamm på julbordet, gärna som ett komplement till julskinkan. Jag är personligen inget större fan av att man måste hålla på gamla traditioner, men just julskinka vill jag gärna ska finnas på buffébordet den 24:e. Dels för att jag tycker att det är gott och dessutom tycker jag det är viktigt att värna om de lokala producenterna, inte minst de norrländska grisbönderna. Efter jul tar vi på Alelamm några dagar välbehövlig ledighet, men fram tills dess kör vi så det ryker! 🙂

Gårdsbutiken är välfylld så här inför jul.
Skinn från årets leveranser finns.
Solen orkar inte visa sig många minuter denna tid på året, men snart vänder det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *