Skön känsla

Härlig tid på året vi är inne i med vackra vyer och gårdsjobb som liksom bara flyter på. Vi är klara med det mesta av jobben som hör till första hälften av sommarens ”måsten” och det är nu man har tid att lägga fokus på övriga projekt som man vill få gjort. Det blir en del besök hos diverse firmor för rep etc. på sånt som har gått sönder, delar som fattas och måste beställas och så vidare, men på det stora hela har vi klarat oss bra vad gäller haverier. Vi planerar även klämma in några dagars avkopplande semester.

Imorgon lördag 8 juni kommer vi finnas med på Ersnäsdagen. Det kommer bli toppen och vi tar med oss både chark och skinn till försäljning. Faktiskt så fick vi hem en mindre leverans av gråa skinn tidigare i veckan. Jag hade nästan glömt bort dem, men vi slaktade några lamm strax innan jul och skinnen är från denna omgång. Så dessa och en hel del annat trevligt kommer åka med till Ersnäs och jag hoppas vi ses! Ni hittar oss på det så kallade ”torget” och aktiviteterna pågår mellan klockan 11-15.

Alltid lika skön känsla när vinterfodret står hemma på gården.
Ibland får barnen feeling och hänger med oss ut i fält.
Baggarna Carl, Edge och Neymar i sin nya hage. 
Vackraste platsen på jorden?! 😉 Ale kvarnkafé öppnade i helgen och de håller öppet tisdag till söndag klockan 11-16 hela juli månad. Väl värt ett besök!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *