Bakslag

Oj jävlars vilket bakslag vi fick rent vädermässigt. Snö och regn om vartannat. Fördelen är ändå att snöslasket som faller försvinner rätt snabbt och att det drar med sig mycket av den gamla snön som ännu ligger kvar. I veckan som gått har vi bland annat hunnit med en REKO-utlämning i Sunderbyn, haft möte med mitt fantastisk BNI-nätverk (om man inte vet vad BNI är kan man gå in på www.bni.nu och läsa), haft psykbryt (jorrå det händer att jag också får det ibland 😉 ) och så vidare. Nu i helgen, lagom till valborgs, passar vi på att städa i fårhuset och att bygga om en del inne i fållorna så att det blir bättre med plats för djuren, nu när det inte behövs lika många lammboxar längre. Jag håller även på att fixa och trixa en hel del inne i gårdsbutiken, för vi har fått hem så himla många nya fina varor till försäljning. Jag har valt att bredda mig på inredningsdetaljer och fastän jag själv inte är så bra på det här med inredning(!) så har jag ju ändå nån slags känsla för vad jag tycker är fint och passar in i vårt sortiment. Mer saker är dessutom på ingående, vilket känns jätteroligt.

Skönt med helg säg.
Städa städa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *