Nytt år: 2023

Nytt år 2023 och vi lägger 2022 till handlingarna. Mitt tuffaste år på många sätt och jag saknar det inte. Dock finns minnen kvar och det är jag evigt tacksam för. Vi startar det nya året på Alefarmen med att inte boka fast i oss i så många projekt, utan istället i första hand fokusera på sådant som vi halkat efter med, varvat med att vara lediga och göra saker som vi gillar. Nyåret firades på hemmaplan med både svensk charkbricka och lokalproducerad oxfilé. Mums! Januari-februari är generellt lugnaste perioden på året och därmed passar det bra att fixa och trixa med sådant som vi behöver göra för att komma ikapp. Självklart har vi planer och mål för resten av året, men mer info kring detta håller vi oss för oss själva ett tag 😉 En sak är i alla fall säker och som jag verkligen fick erfara under föregående år, ingen vet hur morgondagen blir, så se till att leva i nuet och vänta inte för länge med uppfylla era drömmar och visioner. Livet går inte i repris.

I december passerade vi vintersolståndet, så nu vänder det och dagarna blir ljusare, även om det dröjer cirka en månad tills vi märker någon större skillnad.
Litet fyrverkeri hemma i byn på tolv-slaget. Skönt med tanke på alla djuren som kan vara rädda när det smäller.
Vintriga hundpromenader i januari-ljus. Alltid lika uppskattat av både två- och fyrbenta.
Även fåren tar det lugnt så här års. I dagarna kommer baggarna att få flytta ut från brudarna och förhoppningsvis har de skött sig och lamm tittar ut längre fram i vår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *