4:e advent

4:e advent och mindre än en vecka kvar till julafton. Försäljningen går i ett just nu och vi lovar att vi kör ända in i kaklet med leveranserna. Mycket av de delikatesser som serveras till julbordet har sålt slut, i och med de marknader vi har stått på, men i butiken finns fortfarande skinn, vantar, kuddfodral, sittdynor, ljuslyktor, tvålar med mera till försäljning. Kort sagt, julklapparna hittar ni hos oss på Alelamm.

Veckan har bjudit på riktigt kallt väder med temperaturer ända ner mot minus 25, vilket känns kan jag lova. Fåren klarar sig bra, men om de får välja tror jag nog även de hellre önskar sig varmare grader. Många människor är sjuka just nu och influensorna avlöser varandra. Vi har, inom familjen, förutom några feberdagar och lite lättare förkylningssymptom ändå klarat oss rätt okej. Snö har det i alla fall kommit och det känns ju toppen så här inför jul.

Som sagt, fjärde ljuset är tänt och vi laddar för en smått galen vecka med förbeställda leveranser. Härligt! Tomten på bilden finns förresten till försäljning i gårdsbutiken. Visst är den söt! 🙂

 

 

Vitt på backen och kallt i luften. Hundarna gillar det förstnämnda, men det där med kyla står då inte med på varken våra eller deras önskelistor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *