En riktig toppenhelg

Jamen det är verkligen något speciellt med Hägnans klassiska julmarknad i Gammelstad. Det är några år sedan jag var här sist, men oj så härligt att vara tillbaka! Supermycket folk, stämningen på topp och till och med vädret visade sig från en av sina allra bästa sidor. Kunde inte bli bättre julfeeling att fira denna andra advent med. I år stod jag på (för min del) ny plats, närmare bestämt inne i det så kallade Lanthandelsmagasinet, tillsammans med min faster Eva och kusin Lena. Eva säljer fantastiskt vackra och välstickade vantar och Lena gör så otroligt fina julkransar. Tack brudar för en jättetrevlig helg, det gör vi om nästa år igen tycker jag! 🙂

Övriga dagar under veckan har mestadels bestått av en massa fix och trix hemma på gården, försäljning i butiken osv. Det trillar in många förfrågningar och bokningar på lammprodukter så här i juletider, vilket förstås är superroligt. Tänk bara på att våra produkter säljs i begränsad tillgång, så vänta inte för länge med era beställningar. Vi har även fyllt gårdsbutiken med massor av varor, så passa gärna på att göra ett besök i den. Nästa försäljningsstopp för vår del blir söndag 18 december på månadens REKO-utlämning i Sunderbyn. Kolla i gruppen REKO Rutt 616 Luleå-Boden vad som finns till försäljning. Där är vi flera producenter som har lagt upp annonser med lokala delikatesser.

Hur mysigt är inte detta på en skala?!
Vi sålde bra av både chark och skinn. Härligt!
Nog kan faster sin sak när det kommer till att att sticka värmande vackra vantar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *