Adventstid

Slutspurt av november månad och till helgen stundar första advent. Vi längtar till att få liva upp denna mörka tid på året med tända ljus, värmande dryck och snövitt på backen. Än så länge har det inte kommit några mängder att tala om, men jag tror att det är på väg in en del enligt prognosen. Vi håller tummarna!

I lördags var vi på årets första julmarknad ute på Ralph Lundstengården i Ersnäs. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte frös, men så himla kul att träffa er alla fantastiska kunder. Detta är verkligen en marknad som folk verkar gilla och stämningen var på strålande topp. Närmare 30 utställare var vi och inne i logen kokades gröt och serverades fika så det stod härliga till. Vi sålde bra och vi kommer gärna tillbaka nästa år igen 🙂 Nu pausar vi en helg och laddar inför nästa stora event, nämligen  julmarknaden på Hägnan i Gammelstad 3-4 december, öppet mellan klockan 12-16. Det är några år sedan vi var där sist och från och med i år har vi ny monterplats. Ni hittar oss i det så kallade Lanthandelsmagasinet (till vänster om Lanthandeln) med platsnummer 91. Till evenemanget säljs förköpsbiljetter som man bokar på visitgammelstad.se. Kan behövas med tanke på hur mycket folk som vanligtvis brukar besöka denna fina marknad.

Vill man träffa oss på övrig tid går det bra att komma till gårdsbutiken. Här har vi massor av nyheter i form av härliga lammskinn, värmande vantar, finfina stolsdynor etc. Och ännu mera produkter är på väg in, så tveka inte att höra av er!

Alltid lika trevligt att få vara ute och möta er kunder.
Välkommen till Alelamm, hos oss hittar ni kött, chark och skinn för alla tillfällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *