Lammtåget tuffar på

Det är inte bara älgjaktstider så här i september utan det är även hög tid att fylla upp i frysen med både bär, svamp och såklart höstens lokala lamm. I princip varje dag trillar det in bokningar och det är så roligt att ni hittar till oss här i Ale och vill handla. Har även flera beställningar av övriga produkter så som chark och skinn och vem vet, kanske är mycket en effekt av den fina responsen vi fick på Skördedagarna i Boden. Nu fortsätter vi försäljningen och även om vi inte har några fler höstmarknader inbokade, går det bra att höra av sig direkt till oss så ska vi se hur vi kan hjälpa till med era önskemål. Kanske något av våra värmande sittunderlag eller varför inte brännheta ölkorv, kan vara passande att ha med sig ut i skogen så här när älgjakten står för dörren för många. Kika gärna under fliken ”Det vi säljer” på vår hemsida för att se vad som finns. Kan inte lova att alla produkter finns hemma i lager dock.

Är vi bara hemma öppnar vi mer än gärna upp gårdsbutiken för er kunder. Men eftersom vi för tillfället inte har några specifika öppettider, gör man säkrast i att höra av sig till oss innan sitt besök.
Alltid gott med lamm!
BC-hunden Stina älskar att vara med oss ute i fält och hjälpa till när vi jobbar med fåren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *