September

Vi är nu inne i september och plötsligt möts man av en helt annan typ av luft. Jag gillar dock hösten med alla dess klara färger och stundtals ändå rätt soliga och varma dagar. Kvällarna är dock kalla och vissa nätter har temperaturen till och med börjat falla ner mot nollstrecket. Alla djuren är fortfarande ute på bete och förhoppningsvis kommer de kunna vara så månaden ut.

I helgen som var stod vi på Skördedagarna i Boden och som den marknaden levererar! Jag fullkomligt älskar det arrangemanget och riktigt bra tryck i försäljningen alla tre dagarna. Detta trots att lördagens väder var betydligt sämre än övriga två dagar, men folk tycktes inte störas desto mer av det, utan gav sig ändå ut på stan för att shoppa av alla de härliga lokala råvaror och delikatesser som vi producenter erbjöd till försäljning. Härligt! Vi fick även in en del beställningar på lammlådor i samband med marknaden och vet ni med er själva, eller om ni har andra kontakter som är intresserad av att köpa grundstyckat lokalt lamm levererat i låda, så tveka inte att höra av er. Det trillar in beställningar i princip varje dag nu, så det gäller att inte vänta allt för länge med sin bokning.

Härliga höst.
Vår marknadsplats på Skördefesten i Boden. Hoppas vi ses även nästa år 🙂
Som sagt; skördetider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *