Vi summerar

Vilken härlig dag det blev på 1:a maj! Fåren på topphumör, glada besökare, mestadels soligt väder (om än något kallt) samt bra tryck i försäljningen. Vi är supernöjda! Kul att så många hittar ut till oss här i Ale när vi gör sådana här typer av arrangemang. Nu hoppas vi att det fina vädret fortsätter så att kvarvarande snö försvinner och att markerna torkar upp så pass att vi kan börja ta oss ut på fälten med våra maskiner. Vårbruket 2022 står nämligen för dörren!

En annan rolig nyhet, som kanske kom lite i skymundan av öppen gårds-dagen, var att vi i helgen släppte vår uppdaterade hemsida. Mycket är sig likt på den, men nu ligger fokus mera på försäljning och de produkter som gården har att erbjuda. Tack bästa Staffan på Editerat för alltid lika proffsigt och snyggt utfört jobb!  Alla varor säljs förstås i mån av tillgång och efterfrågan, samt att vi är styrda av vilken tid på säsongen det är gällande slakt osv, men ni är alltid välkomna att höra av er så ska vi se hur vi kan hjälpa till med era önskemål. Gårdsbutiken går också jättebra att kontakta oss för ett besök i.

Nästa försäljningstillfälle för vår del är en REKO-utlämning, planerad till den 29:e maj i Avan. Håll utkik i Facebookgruppen REKO Rutt 616 Luleå-Boden för mer info när det börjar närma sig.

Som vanligt på 1:a maj hann jag inte med att fota desto mera. Men här är i alla fall en bild på Linda med hennes Border Collies Lycke och Teg, när de kör ett pass på vallhundsuppvisningen.
Gårdslivet fortsätter och än finns det några individer kvar som ska lamma. Här är senaste tillskottet.
Äntligen mera sol och något varmare väder, så att gröna blad börjar så smått kunna krypa fram längs med husväggen. Verkar även som att vädret växlar upp ännu ett snäpp till veckan med varmare luft. Skönt!
Baggarna Elmer, Carl och Edge njuter i solskenet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *