Vad roar fårbönder sig med en fredagskväll?

Besöker andra fårbönder såklart! 🙂 I fredags hade vi nämligen visit från våra härliga fårkollegor i Svensbyn utanför Piteå, Eufåria, som kom tillsammans med släktingar på ett litet studiebesök. Tack David och Josefin för titten och alltid lika trevligt att träffas live, nu när man verkligen har chansen att göra det.

Inledningen på det nya året är som tidigare nämnt något lugnare på farmen. Nu ägnas mycket av tiden till sånt som inte är så synligt ”utåt”. Årsmöten ska avverkas, bokslut ska fixas, vi övar vallning med både nya och gamla fyrbentingar med mera. Vädret fortsätter att röra sig i berg och dalbana, men förhoppningsvis kommer det att stabilisera sig på mer lagom nivå inom kort. Vi har i alla fall kunnat unna oss en hel del både längdskidåkning och promenader i skoterspåren, så det känns bra. Dessutom ägnas mycket av tiden åt barnens fridsintressen; hockey, mera hockey, liite mera hockey, innebandy, basket och slalom. Det är mycket fokus på sport i denna familj och roligt även att det går så bra för många av svenskarna i rådande vinter-OS.

Närmsta försäljningstillfälle är REKO-utlämning i Sunderbyn folkhögskola söndag 27 februari klockan 13.00-13.30. Observera den nya något förkortade tiden. Vill man handla av oss producenter, söker man upp REKO Rutt 616 Luleå-Boden på facebook och gör sin beställning. Vår annons kommer att dyka upp inom kort.

Vår äldsta hund på gården, Ilavallarens Rusa har hunnit fylla 13 år i slutet av januari. Tänk att man kan vara både tonåring och pensionär på samma gång!
Vissa dagar är bara så härliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *