Back on track

Efter att ha avverkat inte mindre än två karantänsperioder efter varann, i och med att vi insjuknade med några dagars mellanrum, är familjen nu åter tillbaka på banan. Hoppas att denna enorma smittspridning som just nu sker gällande omikron, på nåt sätt ändå är vägen ur detta mörker som pandemin ställer till med.

I veckan som varit har vi roat oss med diverse. Förutom att vi har sålt både skinn och annat till nöjda kunder, har vi ägnat tid åt Stina, nykomlingen i gänget. Vi har en del att jobba på när det gäller att valla ihop oss till ett riktigt bra team. Men hon är både en trevlig och lättsam hund att träna med, så det ska nog bli bra det här.

Vädret har varit väldigt varierande, med allt ifrån kallt-varmt-blåsigt-soligt-molningt-snöigt. Eftersom jag personligen fullkomligt älskar vårvintern här uppe, längtar jag efter mer snö och visaren på termometern på ett fåtal minusgrader. Men det kommer nog lösa sig rätt bra det där. Februari och mars står för dörren och de månaderna brukar kunna bjuda på riktiga kanondagar stundtals.

Nästa större försäljningsevenemang är en REKO-ring i slutet av februari. Håll gärna utkik för mer info i facebook-gruppen REKO Rutt 616 Luleå-Boden. Om man vill handla innan dess, är man självklart välkommen till gårdsbutiken. Vi har bland annat gott om skinn i alla möjliga färger och längder i lager. Vi har även en ny omgång med isterband på gång, beräknad leverans är från och med vecka 7.

Stina är med på det mesta. Här är vi ute i skogen och kollar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *