Tidsfråga

Ja det var väl bara en tidsfråga så trillade även vi dit i covid-karantäns-snurran. Det yttrar sig i princip som vanlig förkylning så vi är okej, fast mycket går dock på halvfart känns det som.  En positiv sak är att man får mycket gjort som man annars ligger efter med, administrativt arbete till exempel.

För varje vecka som går blir dagarna ljusare och ljusare och de senaste dagarna har även temperaturen legat på riktigt behaglig nivå. Lite väl blåsigt väder dock, men i jämförelse med -30 grader så är det rena bagatellen.

Med vår nya familjemedlem Stina går allting jättebra. Vi fokuserar på att anpassa oss till nya rutiner i hemmet, allmänt gårdsjobb samt lite träning i vallningshagen mellan varven. Å så massor av gos och mys! Stina är verkligen en hund att lätt bli totalförälskad i och vi hoppas att hon känner samma sak för oss och våran farm.

Dagens uppdrag: flytt av några djur. Stina hjälper till.
Jobba är kul tycker Stina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *