Kallt så in i bomben

Jahaja, -31 grader visar termometern och vi tar en innedag, förutom de ”måsten” som finns att göra på en gård. Fåren ska utfodras och hundar ska rastas. Att det går ner och blir så här kallt är förstås inget önskvärt tillstånd, men så länge det inte håller i sig någon längre period så funkar det. Och som det verkar ska det vända redan till veckan och varmare väder är på gång. Januari-februari är generellt sett den lugnaste perioden på farmen, vilket är behövligt för vi vet vad som väntar längre fram i vår och i princip hela året ut. Året har, roligt nog, börjat bra med försäljning av både kött och skinn. Just skinn har vi väldigt gott om i lager, sedan tre av höstens omgångar anlände lagom till jul- och nyårshelgen. En annan positiv grej är att vi nu går mot ljusare tider och även om det än så länge inte är med mycket, så märktes det faktiskt av redan idag på eftermiddagen.

Som sagt, -31. Brrr!
När det är så här kallt gäller det att pälsa på sig ordentligt. Götebors-Stina får förstås det varmaste täcket vi har.
Något skeptisk..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *