Julen är här

22 december idag och -22 grader visar termometern. Fast det har faktiskt varit ner och vänt ett varv på -27. Fåren fixar dock kylan bra och märkligt nog är det nästan som om jag själv fryser mindre när det är så här riktigt kallt, motför när det ligger på minus 10-15 grader. Nästippen vänjer sig dock aldrig! Julveckan är hektiskt och vi både levererar varor som folk har beställt samt tar emot kunder i butiken. Vi har öppet hela dagen idag för de som vill komma och handla, men sedan stänger vi julbutiken för denna gång och öppnar upp igen lagom till nyår. Finns fortfarande chans att handla rökt lammfiol, alternativt rökt lammbog, men lagret minskar så det gäller att inte vänta för länge. Skinn har vi gott om och glöm inte att det även finns möjlighet att handla andra julklappar i form av till exempel fina muggar med både lamm- och Border Collie motiv, sittdynor, tvålar, doftljus med mera.

Även om året avslutas med att vi åter igen tvingas in i restriktioner på grund av ökad smittläge, så känner vi oss nöjda med 2021 och blickar tillbaka med värme och kärlek till alla våra fantastiska kunder som väljer att handla lokalt av oss. Ni är guld värda allihopa och vi hoppas förstås att vi kommer få möjlighet att mötas även nästkommande år.

Från oss alla till er alla, en riktigt God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *