Julglädje

Ibland blir man bara så himla glad. Som när det plötsligt knackar på dörren och man möts av typ världens största julkorgsleverans fullproppad med läckerheter, avsändare vallhundsklubben VK Nord. Vi har ju ett samarbete med vår lokala vallhundsklubb gällande tävlingar varje år och detta var verkligen en jättefin present från deras sida. Stort tack och god jul till alla er i klubben!

Det råder högtryck i försäljningen just nu. Förra veckan fick vi hem leverans nummer två av skinn från berederiet. Eftersom vi korsar olika raser i vår besättning, så ser alla skinn olika ut och därmed blir varje skinn unikt. I denna leverans var det dessutom med flera stycken som är gråa till färgen, så skynda att fynda för dessa är väldigt eftertraktade och säljer i princip alltid slut först.

Vi säljer även bra med chark så här innan jul. På lördag 18 december befinner vi oss på REKO-utlämning på parkeringen till Sunderby Folkhögskola. Vill man handla via just REKO:n, går man in på Facebookgruppen REKO Rutt 616 Luleå-Boden och gör sin beställning.

I gårdsbutiken är det också fullt ös och kylen är maxad med godsaker. Än finns det möjlighet att handla både rökt lammfiol, bog, hjärta och korv. Men dessa varor säljs förstås till begränsning så först till kvarn gäller! För att vara på den säkra sidan är det bäst att höra av sig till oss innan besök i butiken för att kolla av vad som finns hemma i lager.

Verkligen superfin julklapp från VK Nord.
Vi har varit kund hos Donnia i många år nu. Servicen hos detta företag är verkligen toppen!
Skinn skinn skinn, finns i många olika färger och nyanser.
Som sagt, maxat i kylen så här års.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *