Det rör på sig

Det händer mycket nu. Precis lagom till vår nästa julmarknad, Ralph Lundstengården, nu på lördag 20/11, dimper det ner två stora nyheter här på Alefarmen. Dels har vi precis fått klart med vår alldeles egna ölkorv. Som vi har längtat! Den är galet hot n´spicy, men smaken är supergod. Så den tar vi absolut med oss när vi packar bilen full och beger oss mot Ersnäs. Den andra leveransen som vi fick hem nu i veckan är årets första skinn. Jättefina och flertalet av skinnen kommer från våra Dorperkorsningar, vilket gör att färgerna slår lite-hur-som-helst och varje skinn blir därmed unikt. Riktigt häftigt! Har inte hunnit fota dem ännu, men bilder kommer.

Det börjar även bli dags att förbereda sig inför kommande jul. Tänk att det är första advent om bara drygt en vecka! Självklart kommer vi att ha massor av lokala delikatesser till försäljning, inte minst våra omtyckta varmrökta lammfioler och lammbogar. Håll utkik för mer info, men vet man att man är intresserad går det alltid bra att höra av sig redan nu. Butiken öppnar vi gärna upp för er som kund.

Alelamms egna ölkorv. Säljs i 5-pack och varje förpackning väger omkring 200 gram.
Snygghunden Dot, alltid lika förväntansfull och positiv. Hörde jag korvmacka?! 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *