Snart 1:a advent

Inte länge kvar nu tills första adventhelgen gör entré och jag som förr i princip alltid var tvåa på pucken när det kommer till pynt och julfix, märker hur det för varje år blir mer och mer viktigt att få till någon form av julfeeling här hemma på gården. Tror banne mig att jag till och med ska ge mig på att stryka julgardinera innan de hängs upp i år. Men att pyssla, koka knäck och baka egna pepparkakor, nää där går gränsen. Pysslandet överlåter jag till barnen och köpeskakor är ju också goda 😉

I helgen som var, radade vi åter igen upp våra produkter till försäljning, denna gång julmarknad ute på Ralph Lundstengården i Ersnäs. Och jag säger bara oj oj oj, vilken folkfest det blev! Vi sålde bra med både chark och skinn och vad härligt det är att få vara ute bland kunder och både visa upp och prata för sina varor som man har att erbjuda. Tack Kristina och alla övriga för att vi fick komma till er vackra gård, vi kommer gärna fler gånger!

Första leveransen av årets skinn har, som tidigare nämnts, anlänt och självklart är man välkommen att höra av sig om man vill komma ut till gårdsbutiken för att ta sig en titt. De är verkligen supermjuka och superhärliga, så det gäller att passa på medan de ännu finns i lager. Eftersom vi korsar olika raser, får därmed varje skinn sina egna unika kvalitetsegenskaper och utseende.

Nästa stopp för vår del vad gäller försäljning är REKO-ring nu på lördag 27/11 ute på parkeringen till Sunderby folkhögskola mellan klockan 13-14. Vill man lägga in en beställning går det jättebra och man gör det genom att klicka på Facebook, REKO Rutt 616 Luleå-Boden så hittar man vår annons där. Det går även bra att höra av sig om man är intresserad av att boka rökt lammfiol eller lammbog till jul. Dessa säljs dock i begränsad upplaga.

Vår marknadsplats på Ralph Lundstengården. Så lyckat arrangemang!
Delar av årets skinn. Finns fler i butiken.
Även lilla Snowy-snögubbe längtar till första advent.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *