November

November erbjuder som sagt något lugnare farmen-tempo, även om det är mycket på schemat ändå. Vi har till exempel i helgen som var, stått på hantverksmässa ute på Arcus i Luleå. Nytt för oss och hur summerar vi? Nja.. någon hejdundrande försäljningsfest blev det inte, men många verkar ha missat att det överhuvud taget arrangerades mässa den här helgen och många av besökarna var kanske inte så shoppingssugna som man hade hoppats. Men kul ändå bara att komma ut och träffa folk och bra erfarenhet att bygga vidare på. Vi längtar redan till nästa tillställning som för vår del blir julmarknad ute på vackra Ralph Lundstengården i Ersnäs 20:e november. Besök oss gärna där! Vi väntar även på första leverans av årets skinn från berederiet, som borde dimpa ner med posten vilken dag som helst. Tveka inte att höra av er för besök i gårdsbutiken, vi har bland annat supergoda isterband ännu kvar i lager.

Mamma Margareta vid vår monter på Arcusmässan.
Alltså spana in den morgonhimlen!! Ord är överflödiga.
Strålande eftermiddagssol är inte så dumt det heller.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *