Sista svängen

Det har varit en lång utomhussäsong, men nu är alla djuren, inklusive lammen, hemma på gården. Vi sorterade de sista lammen ute i fält i helgen som var och i slutet av den här veckan kör vi det vi kallar ”stora lammlådeutlämningen”. Efter denna vecka stänger vi försäljningen av just lådor med grundstyckat lamm, möjligen att det blir en till omgång längre fram vid jul. Men det är inget som är bestämt i dagsläget. Ni kan dock alltid prova höra av er till oss, om inte annat så gör vi en notis om ert intresse och återkopplar så fort vi kan ha mer till försäljning. Inledningen på den här veckan ställer till med riktigt busväder i form av regnrusk och vinande vindar. Därmed riktigt skönt för både djuren och husfolket att ha dem installade. Ändå skönt med en dag då man mestadels kan fokusera på jobb inomhus i form av administrativt arbete. Sånt behövs också mellan varven. Jo just det. Kanelbullens dag firar vi idag och självklart mumsar vi i oss en bulle till eftermiddagsfikat.

Sista svängen för denna höst genom sorteringsrännan.
Kan jag börja nu?
Ibland får man tänka kreativt när man jobbar ute i fält! 🙂
Gött med bullar, dagen till ära. Garanterat innehållandes massor av konstiga och onyttiga saker, men det struntar vi i och gläds åt att oktober månad med fokus på insamling till bröstcancerforskningen är igång.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *