Fint slut och bra början

Augusti månad avslutade med några riktigt fina dagar. Superväder och tre heldagar i Boden med skördemarknad och fullständig folkfest. Kan inte annat än summera helgen på det viset. Kändes verkligen som att människor har längtat efter att kunna röra sig mera fritt och gatorna kring Björknasområdet i Boden fylldes av allt ifrån trevliga musikuppträdanden till härliga dofter och glada miner. Och vilken toppenfeeling att få träffa er kunder igen, nya som gamla. Vi sålde bra, inte minst våra alldeles egna och nyproducerade AleLamm isterband och när vi fick förfrågan från arrangörerna ifall vi ville komma tillbaka nästa år, svarade vi tveklöst att det gör vi gärna.
Idag är det 1:a september och med den månaden gör även hösten sitt intrång på riktigt. Vi fortsätter farmenlivet med fokus på slakt, hålla djuren ute på bete och fylla på i lagren inför vintermånaderna. Jag gillar hösten mer och mer för varje år som går. Vet egentligen inte varför, men det är nåt speciellt med den krispiga luften, de vackra färgerna, solens sken på dagarna följt av mörkrets intåg på kvällarna. Nästa försäljningsställe för vår del kommer att vara REKO-ringen i Avan lördag 11:e september. Har ännu inte lagt ut annons i Facebook-gruppen REKO Rutt 616 Luleå-Boden, men håll utkik, det kommer det kommer!

Vårt marknadsstånd under skördedagarna. Sex stycken som gav positiva kommentarer om våra jackor. Själva trodde vi att det silverfärgade liksom skulle försvinna mot det gråa. Men det visade sig vara precis tvärt om!
Medan jag och mamma befann oss i Boden, passade männen i familjen på att flytta ungtackorna till nytt bete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *