Hörde jag fest?!

Vi är verkligen mitt inne i festligheternas tid och det finns mycket att fira. I söndags hade vi till exempel 12-årig bröllopsdag. O my god vad fort tiden har gått. Känns som igår vi traskade nerför altargången i Gammelstads vackra kyrka. Vissa kanske firar sånt här med fin-middag på restaurang och grejer, vi firade med padel-pass tillsammans med barnen och därefter mysfrukost på Espressohouse. Det är som mera ”vi” på nåt sätt! 🙂

Vi har även bränt av årets kräftfest. Tyvärr hanns det aldrig med att fiska egna små krabater i år, men strunt samma. Kräftor är gott och fest är trevligt, så det funkar bra även med köpta. Vi tar nya tag på fisket nästa år istället.

Nu till helgen stundar ytterligare en fest, nämligen skördefesten i Boden. Tre heldagar, fredag till söndag och vi är såå taggade. Känns som evigheter sen vi var ute och träffade er kunder, så det ska bli superkul att äntligen få ses på riktigt igen. Varmt välkomna att besöka oss på plats nummer 81! Vi bullar upp med massor av både skinn och godsaker. Bland annat gör vi världspremiär på våra alldeles egna isterband! Jag lovar, ni vågar prova dessa. De är riktigt riktigt goda.

Vidare har vi i helgen tagit ut både slakt och tacklamm som ska sparas till avel. Det blir mycket fokus på svarta får ett tag framöver, eftersom vi både har en svart renrasig Finullsbagge och en svart-vit Dorperbagge. Jag är personligen egentligen mer för vita får, men svart är ju snyggt det med, så det blir nog bra.

Love you!
Kräftfest 2021.
Mums!
Det blir relativt fort mörkt på kvällarna nu.
Årets livlamm som släpps ut till övriga tackor. Som sagt, mycket fokus på svart.
Återförening.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *