Sol-regn-sol

Först var det jättemycket värme och sol. Sen kom regnet. Himlen öppnade sig och det fullkomligt forsade ner. Välkommet men nånting!! Å sen kom solen och värmen tillbaka. Vissa saker blir rätt tungjobbat på farmen när det råder sån extrem värme, men det är som det är och vi kämpar på. Ofta blir det långa pass sent in på kvällen när det är något svalare temperatur. Barnen är i alla fall glada och badar i princip varje dag.

I söndags tog vi oss en utflyktstur till trevliga Bjässparken, Bjässmoran utanför Boden. Gården drivs av Nina och Ulf och här finns får, ankor, höns, kaniner och hundar att titta på. Å så har de supergott fika. Alltså dom nybakta bullarna!! Jag säger bara mmm mmm mmm. Väl värt ett besök. De har öppet varje söndag i juli med tiderna 11-15.

Vi tackar och tar emot för veckans ranson av regn.
Lördagskväll på Alefarmen.
Bjässparken, Bjässmoran. Som sagt, väl värt ett besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *