Alltså dessa sommarnätter

Man kan ju inte annat än fullständigt älska dessa ljusa sommarnätter här uppe i norr. Å så himla fint att de finns. De gör så att det växer bra ute i våra fält och dygnets alla arbetstimmar vill liksom aldrig ta slut.  För det är så otroligt mycket att stå i den här tiden på året. Vi firade i alla fall barnens skolavslutning och att vårbruket blev klart med en minisemester till Skellefteå. Skönt att komma iväg från gården en stund, även om vi endast var borta cirkus ett dygn. Jag hade som målbild att jag i alla fall skulle klara hålla mig vaken genom hela första halvlek av premiärmatchen Italien-Turkiet i fotbolls-EM, men det gick så där.. Tror någonstans där mellan 35-40:e minuten totalslocknade jag. Å då var jag ändå sist av alla i familjen att somna!

Nu på lördag 19/6 kommer vi vara med på ännu en REKO-utlämning, denna gång i Avan. Så är ni sugna på att handla lokalproducerade varor, inte minst inför stundande midsommar, sök upp REKO Rutt 616 Luleå-Boden på Facebook och gör era beställningar!

Som sagt, magiska sommarnätter vi just nu upplever.
Skellefteå levererade helt okej väder. Varmt och soligt, fast väldigt blåsigt. Man fick hålla hårt i kepsen!
Våra nya hönor till gården har kommit igång bra med sin äggproduktion. Dock ännu supersmå men supersöta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *