Det går framåt

Våren går sakta men säkert framåt, men ännu är betessläpp någon vecka bort. Och det är då för väl det, för än har vi inte stängslat en endaste meter hage!! Eller nu ljög jag. Första laget ut är alltid avelsbaggarna här på farmen och till dem har vi gjort en hage modell mindre. De ska förstås få komma till större ytor lite längre fram. Däremot har vårbruket kommit igång bra och det har torkat upp så pass att det går att köra med tunga maskiner på de flesta av markerna. Till i år har vi bland annat investerat i en ny (läs bättre begagnad) plog och den verkar funka fint enligt utsago.

Denna typ av köp till farmen finns det ju dom i familjen som är mer exalterade över än andra.. Jag kan ju inte påstå att jag direkt studsar upp och ner som en boll, varje gång jag vänder ögonen åt denna, enligt vissa(!), riktiga skönhet.
Björkens blad börjar sakta sakta krypa fram på grenarna.
Hurra vad fint det är med grönt godisgräs! Baggarna Edge, Stig, Messi och Superknuff smakar sig fram.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *