Vinterlugnt, fluff fluff & födelsedagsfirande

Januari-februari är de lugnaste månaderna på farmen och vi behöver´t för att orka ladda batterierna inför vad som komma skall. Januari bjöd på rejäl snösmocka och nog är det härligt och hör Norrland till, att allting lyser i gnistrande vitt. Självklart är det mycket jobb som fyller våra dagar för det. Djuren ska ha mat, det ska strös halm, skottas snö, förberedas inför kommande lamningsperiod. Planera inför sommarens beten och foder och så vidare. Roligt att så pass många kunder hittar hit och vill handla av oss, inte minst skinn har sålt jättebra den första månaden på året. Extra kul att det är de vita texelskinnen som har sålt bäst. Jag personligen har en förkärlek för just den rasen, och dess skinn är verkligen extra fluff-fluffiga. Nu när inte minst skotersäsongen står för dörren, passar det ju jättebra att införskaffa värmande och gosiga lammskinn. Så hör av er till butiken ska vi se vad som passar just för era behov!

Vi har även firat två födelsedagar här på farmen. Bägge hundarna Dot och Rusa har nämligen fyllt sju respektive tolv år. Stort grattis till er båda, våra så enormt värdefulla fyrbentingar!

Det är något speciellt med vita fluff-skinn.
Som sagt har det kommit mycket snö senaste tiden.
Rusa är numer pensionär här på farmen. Men vi är förstås glada och tacksamma för alla år vi får tillsammans.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *