Fantastiska vårvinter

Nog hoppas vi allt på att det blir en fin vårvinter. Det är vi väl ändå värda efter allt elände?! Det har i alla fall börjat bra. Strålande solsken och gnistrande snö. Något kallt i luften, men gärna det så snön får ligga kvar i flera veckor. Lugnet råder över farmen och man får känslan av att fåren mår rätt gott just nu. Vi har öppnat upp på baksidan av fårhuset så att tackorna kan gå ut och njuta av det härliga vädret, tanka D-vitamin i vårsolen och knapra på lite tallris. Just tallris är något som vi alltid har gett till fåren, i alla fall så länge jag kan minnas, just den här tiden på året. De fullkomligt älskar det! De äter av både barren och barken, samt att de håller sig sysselsatta.

Idag är det fettisdagen och förhoppningsvis får vi oss en semla var i familjen. Hellre semla motför tallris om man säger så 😉

Alltså gud va underbart!!
Dot-pojken gillar när vi ger oss ut på tur.
Jaha, vad händer här då för spännande?
Komsi, komsi, här ute finns rena godiset att knapra på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *