Tack för i år!

Redan fyra dagar in på det nya året 2021 och vi lämnar 2020 bakom oss. Ett märkligt och inte minst utmanande år på många sätt och det känns rätt bra att få lägga det till handlingarna. Mycket som varit negativt men även en hel del ljusglimtar som då och då tittat fram. Och apropå ljuset, jag tror inte vi såg solen en endaste gång under hela december men nu äntligen lyser den igen, om än bara några kortare stunder än så länge. Me like!

Fåråret fortsätter nu med en något lugnare period och vi får chans att ladda våra batterier inför kommande moment här på farmen. I år ska vi bland annat för första gången scanna våra tackor inför lamningen, vilket känns såå spännande. Välkommen att följa med oss på vår resa 2021!

Tack för i år grabbar! Förhoppningsvis har ni gjort ett bra jobb och att vi ser resultatet sisådär från slutet av mars och hela april.
Januari inledes visst med några kallare dygn.
Äntligen får vi njuta av lite solsken.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *