Ända in i kaklet

Fjärde ljuset är nu tänt och till veckan kör vi ut de sista förbeställda varorna till kunder innan jul. Är verkligen superkul att få bidra med våra lokala delikatesser till folks julbord och det känns så himlarns bra att så många har fått upp ögonen för värdet av att handla lokalt. I lördags var vi med på årets sista REKO-utlämning ute på Coop Arena i Luleå och även där var det full fart. Jag tror att vi var drygt 30 producenter som var på plats, med en mycket väl corona-säkrad utlämning och det hela flöt på toppenbra. En hel del av våra varor är nu slut, men än finns det möjlighet att handla bland annat ägg och vill man ha den perfekta julklappen tycker jag absolut man ska ta sig en sväng ut till Alefarmen för att spana in våra mjuka och härliga lammskinn. Julafton är på torsdag och vi kör ända in i kaklet!

Inte många dagar kvar till julafton nu.
Bilen fullproppad, på väg till årets sista REKO-utlämning.
Våra sköna hönor värper toppenbra så kom och köp ägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *