Nu blir det Får i kål!

Nu blir det Får i kål!, utbrast en av våra trogna kunder när han hämtade sin lammlåda i fredags. Själv hade jag nog istället sagt att jag skulle hem och starta grillen. Men alla är vi olika. I helgen har vi alltså haft det vi här på farmen kallar för ”stora lammlådeutlämningen”. Närmare 40 kunder som kom för att hämta sina lammlådor (inte samtidigt dock) och riktigt skönt när allting flyter på så bra. Det har varit ett enormt tryck på lammlådor detta år, vilket förstås är jätteroligt. För er som dock inte hann med denna sväng, men som ändå vill köpa lamm, kommer det förmodligen bli någon till slaktomgång längre fram i höst. Hör av er så ser vi hur vi kan försöka lösa era önskemål.

Nu närmast i tiden är det höstbruk och fårklippning som står på agendan. Hösten är härlig!

Årets köttlådor redo för utlämning.
Eftersom vi både har en renrasig svart Finullsbagge och en renrasig Dorper, blir det inte bara vit ull, utan även mycket svart-brun. Denna ull ska packas och levereras till en kund i närområdet.
Visst blir vi snygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *