Massor av kärlek

Även om mycket runt i kring oss är väldigt annorlunda detta år, så är det även många saker som är precis samma lika som det alltid har varit. Början på det nya får-året är en sådan grej till exempel. Månadsskiftet oktober/november sorterar vi tackorna i olika grupper och släpper in en avelsbagge i varje grupp. Så går de så och myser på fram till nyår ungefär och sedan efter cirka 150 dagar ploppar det förhoppningsvis ut små nya ulltottar.

I övrigt på farmen brukar vi normalt sett den här perioden på året fokusera och förbereda oss inför alla stundande julmarknader. Så blir det ju då inte i år, på grund av rådande pandemiläge. Vi får helt enkelt finna oss i detta och göra det bästa av situationen. Är man intresserad av att handla lokala delikatesser eller superhärliga skinn från våra får, är man välkommen att höra av sig så ska vi göra allt vi kan för att tillmötesgå era önskemål på bästa sätt.

Frukosten serverad i strålande morgonsol.
Hej på dig! 😉
Vi kan väl kramas lite först..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *