Högsommarvärme

Sista juni idag och vilken högsommarvärme vi har upplevt den senaste tiden. Jag gillar det. Då känner man att sommaren är här på riktigt liksom. Årets första skörd har vi tagit oss igenom. Gick väl sådär får jag säga. Vi slog ut söndag, strängade måndag och balade (det vill säga rullade vita bollar) tisdag. Har inte fått provsvaren på innehållet ännu, men kan tänka mig att på den fronten ser det helt okej ut. Däremot volymmässigt fanns betydligt mer att önska. Men regn är i sikte så förhoppningsvis, med hjälp av en del extra gödsel på vallarna, sätter gräset igång att växa så det finns mer att hämta till andra svängen.

En rolig sak som händer här i byn är att imorgon 1 juli öppnar sommarkaféet i Ale Kvarn! Så jag tycker absolut att ni både ska ta och göra ett besök i fiket, som även har en egen loppis, samt passa på att besöka vår gårdsbutik här på Alelamm. Bara att höra av sig så öppnar vi upp i butiken!

Dot och Rusa svalkar av sig efter morgonens prommis i go-vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *