Glad midsommar

Midsommarhelgen är oftast lika med jobbelijobb här på Alefarmen. Så har det i princip mer eller mindre alltid varit så länge jag kan minnas, så det är inga konstigheter med det. Vi brukar visserligen ta oss tid att åka ut till Hägnan i Gammelstad för lite äkta midsommarfirande, men i år är ju allting sånt inställt av förklarliga Corona-skäl. Så det blev helt enkelt en midsommarafton på hemmaplan för våran del. Vi hann dock med att äta både sill, potatis och smarrig gravlaxmacka till lunch och supergod grillad biff till middag. På kvällen åkte vi ut på fältet och stängslade ny hage till fåren. Ljuset var rent ut sagt magiskt och man bara fullständigt älskar Norrbotten den här tiden på året! Imorgon drar vi igång slåtter. Ser riktigt bra ut i vallarna och vi hoppas go-vädret håller i sig ett par dagar till, vilket det enligt prognosen i alla fall(!) ser ut att göra.

Gräs är gott!
Ordet för kvällen var verkligen; magiskt
Vi har även hunnit med att medverka på vår första REKO-utlämning med Rutt 616, denna gång ute på Coop Arena-parkeringen. Det här med REKO är ju verkligen toppen, så om ni inte redan är medlem, sök upp er närmsta REKO-ring och gå med!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *