Sommar sommar sol igen

Äntligen sommar och sol! Alla årstider har sin charm, men nog är det nåt speciellt med svensk sommar. Vårbruk och slåtter har passerat i en rasande fart och med förra årets mer eller mindre katastrofala första skörd ännu i minne, njuter vi nu av att se att årets förråd med vinterfoder verkar kunna se riktigt bra ut. Volymmässigt verkar det helt okej och även om vi ännu inte har sett provanalysresultaten, så säger magkänslan att även det blir skapligt. Nu hoppas vi (såklart) på en fin återväxtsäsong så vi kan ha djuren ute på bete länge och att det växer bra på de fält som vi ska ta andra skörd. Tills dess njuter vi av långa härliga sommarkvällar, där man nästan får tvinga sig själv att gå in och natta kudden. Ljuset som råder är verkligen magiskt och det gäller at ta vara på varje minut känns det som. För man vet ju hur fort det vänder och snart står vi där igen med mörker, kyla och regn.

Många vita bollar blir det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *