Mycket som händer

Pang sa det så kom värmen! Och med värmen satte hur-mycket-sysslor-som-helst igång på farmen. Det har körts gödsel, stängslats hagar inför betessläpp och så vidare. Lamningsperioden gick bra och vi landade till slut på lite drygt 260 lamm. Helgen 25-26 maj hade vi planerat till ”Stora betessläppsdagen” och på lördag morgon körde vi igång. Tack vare alla superduktiga människor och vallhundar som ställer upp och hjälper oss, så gick detta hur smidigt som helst. Teamwork när det är som allra bäst! Riktigt roligt att se att alla tre vallhundar som vi hade att tillgå för dagen, jobbade så himla fint tillsammans. Även min älskade Rusa, som nu har hunnit bli tio år gammal och därmed inte körs lika intensivt, fick vara med och visa att hon fortfarande fixar detta hur bra som helst. Men även kul att se den nya generationen som ska ta över efter de äldre, som nu en efter en går i pension så att säga.

Zzzzzz…
Gödsling pågår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *