Finns inga dåliga väder..

Vi har haft en helg som verkligen har gått i snöandets tecken. Jag som kände mig ganska nöjd för en gång skull rent vädermässigt, tycker allt att det var  lite väl onödigt med så mycket snö som kommit de senaste dygnen. Jaja, nu ligger den ju där den ligger. Snön alltså. Förhoppningsvis ger den en förlängning på den, enligt min mening, bästa årstiden på hela året, nämligen vårvintern. I övrigt så fortsätter förberedelserna inför vad som komma skall gällande lamningsperioden. Vi hade även hjälp av bästa grannen i helgen och flisade upp i vårt flisförråd. Värdefullt, men nånting! 🙂

Vad är det man brukar säga?! Det finns inga dåliga väder.. 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Mycket att skotta efter all snö som fullständigt har vräkt ner i dagarna tre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *