Lamning pågår & Glad Påsk!

Oj vad tiden går och en bra bit i lamningsperioden har vi kommit. Just nu har vi drygt 200 lamm här på gården och jag börjar se ljuset i tunneln. Skönt eftersom just lamningsperioden är en väldigt arbetsintensiv tid med mycket jobb och lite sömn. Men det är även förstås en av de allra roligaste tiderna på får-året. Påsken var ovanligt sen i år och även om det sällan hinns med något större påskfirande för vår del, så blev det ändå trevliga dagar med tid tillsammans med nära och kära och massor av god mat. Riktigt skönt och soligt väder har vi också haft de senaste dagarna. Härligt!

Nu närmast i tiden står 1 maj för dörren. Dagen då vi öppnar upp hela gården för allmänheten. Förberedelserna är i fullgång kan jag meddela!

Nog kan man vara gode söt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bröderna Östman jobbar på.
Hej på dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *