Solen åter

Aaaaa, detta magiska ljus som just nu råder. Kylan har verkligen hållit oss i ett järngrepp, men äntligen verkar det som om det värsta är över och till helgen ser det dessutom ut som om det ska slå om och bli plusgrader. Rent djurmässigt är detta den lugnaste perioden på får-året och vi passar därmed på att göra sånt som vi annars inte hinner med. Som att vårda vår personal till exempel. Eller personal och personal.. De vänliga själar som ställer upp och hjälper oss under det gångna året med ditten och datten. Så en fest där alla inblandade bjöds in, anordnade vi här i slutet av januari med supergod mat, massor av lek och glada miner samt en summering av det gångna året. Tårtorna till kaffet var såklart läckert designade helt enligt Ale-style! 😉

Äntligen solsken!
Läckra, eller hur?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *