Full fart mot påsken!

Redan två veckor in i mars och nu rullar dagarna på i rasande fart känns det som. Vi har nyligen påbörjat klippningen av fåren, vilket är ett omfattande arbete men ack så viktigt. Vissa dagar skiner solen och vårvintervädret är superhärligt! Man känner verkligen hur energin flödar och vi laddar batterierna för fullt inför lamningen som i år beräknas dra igång någon gång i början av april. Därefter väntar fem, mer eller mindre, fulla veckor med vak på nätterna, fostervatten stundtals upp till knäna, fårhuset fullt med bräkande och bångstyriga lamm, tuffa beslut och jobb jobb jobb. Som vi längtar! 🙂

Påsken infaller relativ tidigt i år, skärtorsdag är redan 28 mars. Vill man handla av oss  kommer vi bland annat finnas med på REKO utlämning i Boden (observera platsen!) torsdag 21 mars klockan 18.30-19.00. För att handla på REKO söker man upp gruppen REKO-ring Luleå-Boden på Facebook, blir medlem och gör därefter en beställning samt betalar i förväg via swish. Så himla enkelt och smidigt. Vi är flera lokala producenter som lägger upp våra annonser med varor till försäljning, så tveka inte att kolla vad som finns. Och kom ihåg att bara för att man är medlem i gruppen, betyder inte det att man måste handla.

Mars månad, Alekvarn. Alltså så himla vackert! 
Solcellerna levererar.
Fler som njuter av det härliga vårvintervädret. Snart dags att bli av med tjock vinterpäls. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *