Försäljning, lammskinn & brända mandlar

I fredags var vi inbjudna till Luleå Energi Arena där BC Luleå hade hemmamatch, för att stå i foajén och sälja produkter. Gick riktigt bra och jag sålde bland annat mitt allra första Dorperkorsningsskinn. Kul! 🙂

Den här tiden på året är det främst fokus på att fylla upp i lagren inför alla stundande julmarknader som kommer. Men det är också roligt, ifall det finns någon lucka över i kalendern, att själv åka runt och besöka trevliga lokala marknader. Som i söndags till exempel. Då packade vi in oss hela familjen i bilen och åkte till Meldersteins Herrgård. Blev både inköp av julsenap och supergoda brända mandlar.

Häftiga skinn från Dorperkorsningar.
Hemmamatch BC Luleå I Luleå Energi Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *