Lilla lammlådeutlämningen

I fredags hade vi lilla lammlådeutlämningen. Det gick bra. Jag är alltid lika hysteriskt nervös att något ska gå fel. Många länkar i leverantörskedjan som ska passeras innan lammlådan når kunden. Alltifrån slakt, styckning, frakt, kommunikation med kunden och så vidare. Samtidigt är detta ett av de roligaste momenten på hela fåråret. Kunderna är så otroligt glada och tacksamma att de får möjlighet att handla lokalt kött och vi får så himla fina vitsord från många av dem. Man blir glad och varm ända in i hjärtat. Tusen tack till alla ni fantastiska konsumenter där ute som inser värdet av att handla närproducerat!

Om en dryg vecka blir det stora lådutlämningen. Full fart!

I väntan på nästa kund som ska hämta sin lammlåda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *