Äntligen vinter

Äntligen kom snön och vintern. Eller först kom det snö. Sen så försvann den. Sen kom det snö igen. Å så började det regna. Fast den här gången hann det komma så pass mycket snö att det mesta ändå valde att stanna kvar. Snälla, låt det nu vara så här (det får gärna komma mera snö så vi kan åka skidor =), så vi får en snövit jul. Det vore ju himla fint om vi fick det!

Senaste tiden har mestadels ägnats åt julmarknader. Åå, vad jag älskar dessa fantastiska mötesplatser, där vi producenter både får chansen att träffa och skapa direktkontakt med kunderna samt såklart sälja våra produkter. Marknaderna är förknippat med galet mycket jobb, men det är det lätt värt med tanke på all den fina respons vi får från kunderna.

Några som verkligen superälskar när det kommer snö är våra hundar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *