Årets bygge och en ny chef på plats

Vi har kommit fram till att vi mäktar med två byggprojekt per säsong här på farmen. I år var det ena byte av vattenkoppar och det andra var att bygga en träningsanläggning till våra vallhundar. Det förstnämnda fixade vi innan fåren stallades in i höstas. Det andra har vi pysslat med hela sensommaren och hösten. Vi är ännu inte riktigt helt färdiga men snart snart kan vi flytta dit träningsfår så vi kan träna vallning större delen av året. Det kommer bli toppen!

Nya träningshagen

 

 

 

Vi har även en ny chef är på farmen. Våran gamla tupp trillade hastigt och lustigt av pinnen för ett par veckor sedan, men i söndags var vi och hämtade hem en ny stilig herre från Svedjan i Boden. Han är minsann en ståtlig tupp och efter omröstning i familjen fick han namnet Chief. Välkommen till Ale chefen! Hoppas du kommer trivas här hos oss bland dina 10 snygga damer 😉

Nya chefen på plats i hönshuset.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *