God Jul från Alelamm

En dag kvar till julafton och vi slänger in ett litet blogginlägg. Årets alla julmarknader och företagsbesök är över för denna gång och vi kan pusta ut och andas för stunden. Hägnans julmarknad i Gammelstad var helt galen, med rekord i antalet besökare, vilket självklart är superroligt. Vi trivs när vi får vara ute bland våra fina kunder och visa upp och prata för våra produkter. Känns bra att veta att så många bryr sig om vikten av att handla lokalproducerat och det känns verkligen som om medvetenheten blir större och större för varje år som går ute hos konsumenterna. Vi gläds förstås med detta!

Snö har det också kommit, dock inga större mängder, men ändå så pass att vi kunnat ge oss ut på säsongens första skidtur. Det kändes hur bra som helst och vi hoppas på en finfin vinter så vi kan ta oss ut på många rundor i skoterspåren den närmsta tiden. En lite lugnare period på farmen väntar nu, vilket är så välkommet. Vi vet alla vad som väntar i slutet av mars när lamningen drar igång och tills dess gäller det att ladda batterierna med full kraft.

Jag gillar verkligen Hägnas julmarknad i Gammelstad med alla dess fina traditioner, härliga utställare och glada besökare.
Kom nu matte, nu kör vi!! Zenja alltid lika taggad när det är dags att åka ut på tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *