Is i magen

Nej, det blir ingen slåtter för oss till midsommar. Vi väljer att avvakta med tanke på hur väderprognosen ser ut, med regn i antågande. Visst, vi lär få sämre energivärden i gräset, men med tanke på hur tunt det är med gräs i vallarna just nu och vi verkligen behöver regn för att gräset ska växa, tar vi beslutet att vi hellre satsar på mer volym och därmed något sämre värden. Alltid lika klurigt beslut det där, men i slutändan brukar det fixa sig rätt bra ändå. Vi har i alla fall haft några fantastiskt fina kvällar med härlig äkta norrlandssol och med lagom temperatur i luften, perfekt att ägna tiden åt att stängsla hagar. Det är väl myggen och knotten man stör sig extra mycket på, men det är ju ingen nyhet..

Imorgon stundar midsommarafton men som sagt, solsken och utegrill verkar väderleken sätta stopp för. För mig som är van att midsommar ändå oftast förknippas med en massa farmenjobb, har det dock mindre betydelse. Men för alla er som såg fram emot en härlig dag ute i det blomstrande gröna, är det förstås jättetråkigt. Här hos oss dukar vi upp lite buffé inne på glasverandan tillsammans med goda vänner och anpassar oss efter rådande situation. Ikväll kör vi juni månads REKO-utlämning i Sunderbyn, så nu ska jag gå och packa varor inför det. På återseende! 🙂

Alltså dessa två.. Stina och Dot, ni är verkligen våra solstrålar här hemma på Alefarmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *