Ljuset

Sista januari idag och äntligen märker vi skillnad på ljuset som flödar in över oss. En härlig tid i norr stundar och snälla, låt oss få uppleva en fin vår-vinter, det är vi väl ändå värda! Farmenmässigt är detta den lugnaste perioden på året och som jag nämnt tidigare, ägnar vi mycket av vår tid åt att göra sådant som vi älskar att göra. Det blir mycket fokus på barnens fritidsintressen, men även en hel del annat. Det gäller att samla på sig så mycket positiv energi som det bara går, för tro mig, jag vet vad som stundar när allt drar igång igen sisådär i slutet av mars. Vi har också börjat förbereda oss inför lamningen, bland annat genom att beställa hem sådant som vi kommer behöva i lager med mera.

Det är ganska lugnt på försäljningsfronten, vilket inte är något ovanligt i januari månad. Men med stundande skoter- och skidbackesäsong, passar det ju bra att spana in vad vi har i lager till försäljning. Skinn förstås, i alla möjliga härliga färger och former. Men även en hel del kött och chark. Hör av er så ska vi se vad vi kan stå till tjänst med! Nästa torsdag (observera ny val av dag) 9 februari, kör vi  årets första REKO-försäljning. Så gå in på Facebook, sök upp gruppen REKO Rutt 616 Luleå-Boden och gör era beställningar.

Alltså det ljuset. Helt klart älsk på det!
Ibland glömmer man nästan bort hur fint vi har det här i Luleå med så mycket så nära. En kvällstur till Måttsundsbacken och man blir alldeles lycklig i kroppen.
Sista januari innebär att idag skulle hunden i mitt liv ha blivit 14 år. Slänger in en bild från tidigare år på oss två. Saknar dig Rusa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *