Sorgligt men sant

I fredags förra veckan körde vi ”stora lammlådeutlämningen här på Alefarmen, då närmare 40 kunder kom ut till oss och hämtade sin lokala lammlåda. Det hela flöt på bra och nu kan vi pusta ut någon vecka, innan vi drar igång med årets höstklippning samt planering inför årets julmarknader. I dagsläget har jag klart med en marknad, ute på vackra Ralph Lundstengården i Ersnäs 19 november. Mer om den finns att läsa här: https://www.ralph-lundstengarden.com/

Var där även i fjol och det ska bli härligt att åter igen få komma dit och sälja våra produkter. Vi längtar!

En mycket tråkig sak som hänt här på gården är att vi i början av veckan var till veterinären och tog bort våran älskade hund Rusa. Hon som har funnits vid min sida och i våran familj i närmare tio år, men åldern tog till slut ut sin rätt. Hon lämnar förstås stor sorg och saknad efter sig och jag är så tacksam att just jag fick chansen att leva med denna fantastiska hund. Nu får hon göra det hon gillade allra mest, valla får såklart och jag är helt säker på att min mamma tar väl hand om henne. Hoppas även att hon återförenas med sin egen mamma Ila.

Tack för denna säsong av lammleveranser. Nu stänger vi bokningen av just lammlådor för i höst.
R.I.P älskade Rusa. Du var så klok och med dig var allting så lätt. Du kommer alltid ha en mycket speciell plats i våran familjs hjärtan. Alltid saknad, aldrig glömd, Ilavallarens Rusa; 2009-01-31 – 2022-10-10

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *