Lång process

Hej å hå, hösten är här på riktigt och det märks verkligen från alla håll och kanter. Inte minst gällande försäljningen av lamm, där det hör av sig folk varenda dag och vill köpa lokalproducerat lamm. Än finns det möjlighet att göra sin bokning, men vänta inte allt för länge just med tanke på den stora efterfrågan som råder. Går fint att gå in på vår hemsida alelamm.se och fylla i bokningsformuläret så återkopplar vi till er när det börjar närma sig leverans. Extra roligt att det är så många nya kunder som hittar till oss, även om förstås alla är lika välkomna. Processen för återtagslammen är relativt lång och innehåller allt ifrån kontakten med konsumenterna, utvägning av djuren, transporten in till slakteriet, dialog med ansvariga på slakteriet & övriga på styckningen, förberedelser för själva utlämningen av de färdiga lammlådorna osv. Vi jobbar på för fullt med andra ord! 🙂 I samband med utlämningen av lammlådorna kommer vi även hålla extra öppet i gårdsbutiken. Ett bra tillfälle att handla lokala kvalitetsprodukter i form av chark och skinn.

Till helgen åker vi på en liten minitripp söderöver, där vi kombinerar nytta med nöje. Galet spännande och vi är taggade till max!

Alelamms egna gårdshundar, tillika arbetskraft, Rusa och Dot. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *